Jeugdappel -16

IMG_0730

Elk jaar organiseren we in samenwerking met het HJW begin of half april het Jeugdappel -16, een thema ochtend waarbij honderden jongeren uit het hele land elkaar ontmoeten.

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Dan is deze bijeenkomst echt wat voor jou. We openen de dag met een overdenking aan de hand van het thema: (on)zichtbaar. We zingen veel met elkaar en er is een ontspannende of actieve workshop waar je heen kunt gaan. Het programma duurt van 10:00-12:30 uur.

Goed om te weten dat we van locatie zijn gewisseld. In 2021 hopen we elkaar te ontmoeten in Nijkerk in plaats van Aalsmeerderbrug, voor meer info kijk even bij 'Route en contact'.

Wil je een beeld krijgen van de sfeer van voorgaande jaren? Bekijk dan de foto's en beluister de geluidsfragmenten van voorgaande jaren, of lees de terugblik van het afgelopen Jeugdappel -16. We hopen je op ons komende Jeugdappel -16 van D.V. 17 april 2021 te ontmoeten!

LET OP: vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus kunnen we nog niet de definitieve vorm bepalen. Houdt onze site in de gaten en blijf op de hoogte.

|