Appelwoord en workshops

2020-1702 Jeugdappel -16 poster v1

Ds. J. Hoefnagel zal tijdens het appelwoord je meer zichtgeven op het thema ‘(On)zichtbaar’. In de kerk belijden we dat God alles ziet. Geloof je dat? Op 4 april denken we graag samen met jou/jullie vereniging na over hoe we Hem leren zien zoals Hij is. Dit doen we natuurlijk niet allen met een lezing, we hebben ook weer een vijftal verschillende workshops uitgewerkt waar je uit kunt kiezen. Lees ze vooraf even door zodat je al weet welke workshop bij jou past. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Wij hebben er zin in, (hopelijk) tot dan!

Het is heel belangrijk dat je op tijd aanwezig bent! Zodra je aankomt kan je namelijk je voorkeur voor een workshop doorgeven. Als een workshop al vol is, kan je er niet meer bij en moet je iets anders kiezen. Als je vroeg bent, heb je de eerste keus! Je krijgt een ‘toegangsbewijs’ van je workshop naar keuze. Je kunt dus alleen naar de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven.

Appelwoord: '(On)zichtbaar'
Ds. J. Hoefnagel

God wil dat we Hem leren kennen. Hij wil Zich niet verstoppen, Zichzelf onzichtbaar maken. Nee, Hij wil gezien en geëerd worden door ons. Maar hoe leren wij Hem te zien zoals Hij is? Dominee J. Hoefnagel staat met ons stil bij het thema '(on)zichtbaar'.

Workshop 1: Creatief aan de slag
Dietie Gommer

Houd je van creativiteit? Bij deze workshop kun je al je creativiteit kwijt en zul je op een leuke manier het thema van de dag verwerken.

Workshop 2: Gebed en stille tijd
Ds. M.C. Schreur

Makkelijk gezegd toch? "Neem het maar mee in gebed..." of: "Dat is iets voor de binnenkamer". Maar hoe je dat dan vervolgens doet, dat zeggen ze er vaak niet bij. Ds. M.C. Schreur houdt daarom een workshop over gebed en stille tijd. Nee, het wordt geen saai verhaal, centraal staat de vraag: Hoe vul je dat praktisch in?

Wouter%20Rustenburg.jpgWorkshop 3: Zing het mee!
Marcel Vroegop

Ben je muzikaal en geniet je van samen zingen? Kom dan naar deze muzikale workshop. Onder leiding van Marcel Vroegop gaan jullie muzikaal aan de slag met het thema.

Workshop 4: Sportief bezig zijn

Bij deze workshop moet je écht keuzes maken en ben je sportief bezig! Laat jij je uitdagen?! Lukt het jou om ‘onzichtbaar’ te zijn?

Workshop 5: 'Wie-ben-ik' spel
Martijn op 't Hof

Zoeken, snel zijn en de juiste vragen weten te stellen. Deze workshop daagt je uit actief met taal aan de slag te gaan! Krijgt jouw groep de meeste punten?

|