Appelwoord en workshops

Op het Jeugdappel gaan we na het appelwoord aan de slag in vijf verschillende workshops. Je kunt nu vast kiezen welke je wilt volgen. Wij hebben er zin in!

Het is heel belangrijk dat je op tijd aanwezig bent! Zodra je aankomt kan je namelijk je voorkeur voor een workshop doorgeven. Als een workshop al vol is, kan je er niet meer bij en moet je iets anders kiezen. Als je vroeg bent, heb je de eerste keus! Je krijgt een ‘toegangsbewijs’ van je workshop naar keuze. Je kunt dus alleen naar de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven.

Appelwoord: 'Leef je Leven'

Ds. L.A. den Butter

Dominee Den Butter zal na het introfilmpje een appelwoord houden over het thema ‘Leef om te leven’. De Bijbel spreekt duidelijk over wat echt leven is, maar ook wat dood is. God Zelf is het die aan ons allen het leven, de adem en alle dingen geeft. Dat is niet vrijblijvend en betekent dus dat het uitmaakt hoe je leeft. De Heere Zelf wil dat leven geven, door het offer van de Heere Jezus is er vergeving! Geloven in de Heere God, betekent dat je instemt met Zijn wil in je leven, Hij bepaalt de koers en Hij leidt je in alle dingen.

Workshop 1: Laat het zien!
Dietie Gommer

Houd je van creativiteit? Bij deze workshop kun je al je creativiteit kwijt en zul je op een leuke manier het thema van de dag verwerken.

Workshop 2: Zoek het uit!
Martijn op 't Hof

Samen met je groepje ga je bij deze workshop verschillende raadsels oplossen. Als de oplossing goed is krijg je voor elk raadsel een kleur van het woordeloze boek. Gaat het jouw groepje lukken om als eerste het woordeloze boek compleet te maken?

Wouter%20Rustenburg.jpgWorkshop 3: Zing het mee!
Marcel Vroegop

Ben je muzikaal en geniet je van samen zingen? Kom dan naar deze muzikale workshop. Onder leiding van Marcel Vroegop gaan jullie muzikaal aan de slag met het thema.

Workshop 4: Maak je keuze!
Wouter Rustenburg

Bij deze workshop moet je écht keuzes maken. Kies je voor moeilijk en meer punten? Of toch liever voor wat makkelijker maar dan ook minder punten? Door middel van een goede samenwerking én lef zorg je ervoor dat jouw groep gaat winnen!

 
Workshop 5: Geef het door! (Sjofar)
Marja en Hermiene

Wil je graag meer leren over evangelisatie? Bij deze workshop praat je verder door over hoe je kunt evangeliseren.

|