Wie ben ik?

LCJ-Jeugdappel-2014_poster

Zaterdagmorgen 12 april waren zo’n 700 jongeren uit het hele land bijeen voor het Jeugdappel -16! Samen dachten we na over het thema ‘Wie ben ik?’. Het was een prachtige ochtend! Thuis kun je nog lekker nagenieten, want er is van dit jeugdappel nog van alles te bekijken en te beluisteren!


Terugblik

De dag begon met een heerlijk zonnetje. Na de opening van Kees van Vianen vertelde meneer Hoepel een verhaal over de reus Christoffel. Er werd ademloos geluisterd. De reus Christoffel leerde hoe hij de Heere kon dienen door eenvoudig en volhardend zijn talenten te gebruiken. Hoewel hij erg groot en sterk was, moest hij ontdekken dat zijn redding alleen buiten zichzelf, in het Kind Jezus te vinden is.

Na de pauze hield dominee Middelkoop een slotappel over de vraag ‘Wie ben ik in Gods ogen?’. Aan de hand van afbeeldingen kregen we Bijbelse antwoorden op deze vraag. Naast het verhaal en de lezing was er ook tijd voor ontspanning. Veel jongeren hebben gratis foto’s gemaakt in een photobooth en we hebben met elkaar een spel gedaan waarin de namen van bekende personen geraden moesten worden. Onder luid applaus werden de uiteindelijke winnaars beloond met een mooi cadeau.

Bekijk de foto’s op de website of op facebook! De morgen werd afgesloten met een symbolisch cadeautje; dit jaar een spiegeltje met de tekst uit Jesaja 64: ‘Maar nu HEERE, U bent onze Vader! Wij zijn het leem en U bent onze Pottenbakker: wij zijn allen het werk van Uw handen.’ Leg heel je bestaan in Zijn handen en laat Hem vormen… een vat tot Zijn eer!

Foto's Jeugdappel -16 -- 2014

Opnamen Jeugdappel -16 2014

Foto's Jeugdappel -16 2014 - portretten

|

Mail een vriend