Bijbelstudieconferentie +16

Elk jaar organiseert het LCJ verschillende +16 Bijbelstudieconferenties voor jongeren vanaf 16 jaar. Samen met ruim 100 jongeren denk je na over een Bijbelboek of Bijbels thema. Dit gebeurt door middel van verschillende lezingen en preken. Na elke lezing ga je in (vaste) groepjes uiteen om er met elkaar dieper over door te spreken. Tussendoor is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te genieten van de mooie omgeving in Lage Vuursche.

De kosten voor de conferentie bedragen €80,- voor werkenden en €70,- voor studerenden. LCJ vrijwilligers krijgen 25% korting op de normale prijs.

Je wordt op vrijdagavond vanaf 18:45 uur in Lage Vuursche verwacht voor het inchecken en de verdeling van de kamers; de conferentie wordt geopend om 19:30 uur.

We rekenen erop dat je de hele conferentie aanwezig bent; de conferentie duurt tot en met maandagmorgen. De laatste plenaire activiteit vindt op zondagavond plaats op maandagmorgen is het de bedoeling dat je vóór 7.30 uit je kamer bent (i.v.m. schoonmaken van de kamers). Verder is het het de bedoeling dat je vóór 8.30 vertrekt.

De eerstvolgende 16+ conferenties zijn D.V. 12-15 februari, 18-21 maart en 25-28 november 2016. Onder thema en programma vind je (indien al beschikbaar) meer informatie over de inhoud en het programma van de conferentie. Meld je snel aan, want vol = vol.

LET OP: De conferentie van 12-15 februari is VOL. Je kunt je nog wel aanmelden op de reservelijst bij icbrandwijk@lcj.nl. Je kunt je nog wel opgeven voor 18-21 maart en 25-28 november 2016.

|

Mail een vriend