Bijbelstudieconferentie +16

Poster BSC najaar 2019

"Wij weten soms geen antwoord op vragen die mensen stellen. Maar dat betekent niet dat het gesprek is afgelopen. Dan kan het gesprek juist beginnen!"

Elk jaar organiseert het LCJ - in samenwerking met het Hervormd Jeugdwerk - twee Bijbelstudieconferenties voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar. Samen met ruim 100 jongeren krijg je de kans om na te denken over verschillende thema’s uit de Bijbel. Samen zoeken naar wat Jezus ons wil leren. In november 2019 denken we met elkaar na over een aantal gesprekken die Jezus had tijdens zijn periode op aarde. Dit aan de hand van het thema "Jezus in gesprek met...". In maart leren we wie Hizkia was en hoe hij in afhankelijkheid van God heeft mogen leren. Beide weekenden bestaat uit een gevarieerd programma. Er is tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen. In vaste groepjes, met een open Bijbel, op zoek naar antwoorden op vragen die bij jou leven. En natuurlijk ook om samen een mooi en gezellig weekend te hebben.

Even een paar praktische punten zodat je weet wat je kunt verwachten:

  • In het weekend van 22 t/m 25 november 2019: 'Jezus in gesprek met...'.
  • In het weekend van 6 t/m 9 maart 2020: 'Hizkia'.
  • De kosten voor een conferentie zijn €90,- (als je werkt) of €80,- (als je studeert).
  • Je bent op vrijdagavond om 18:45 uur welkom in Lage Vuursche (inschrijven en kamerindeling); om 19:30 uur wordt de conferentie geopend.
  • We sluiten af op maandagmorgen. Om 7:30 uur moet je van de kamer af zijn. Je kunt tot 8:00 uur ontbijten.

Samen, dat vinden we belangrijk. Gezelligheid staat hoog in het vaandel. Daar hebben we elkaar voor nodig. Daarom willen we je ook vragen de hele conferentie aanwezig te zijn!

Meld je nu aan voor de conferentie van 22-25 november of 6-9 maart. Fijn als je erbij kunt zijn! 

Hartelijke groet van de commissie Bijbelstudieconferenties

LET OP: De BSC +16 van november is volgeboekt!

Je kunt je nog wel opgeven voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar Karin Brandwijk.

|