Bijbelstudieconferentie +16

Elk jaar organiseert het LCJ verschillende +16 Bijbelstudieconferenties voor jongeren vanaf 16 jaar. Samen met ruim 100 jongeren denk je na over een Bijbelboek of Bijbels thema. Dit gebeurt door middel van verschillende lezingen en preken. Na elke lezing ga je in (vaste) groepjes uiteen om er met elkaar dieper over door te spreken. Tussendoor is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te genieten van de mooie omgeving in Lage Vuursche.

De data voor 2014/2015 zijn D.V.:

  • 21-24 november 2014 [VOLGEBOEKT]
  • 06-09 februari 2015
  • 06-09 maart 2015

De kosten voor de conferentie bedragen €80,- voor werkenden en €70,- voor studerenden. LCJ vrijwilligers krijgen 25% korting op de normale prijs.

Het programma ziet er meestal als volgt uit: op vrijdagavond kom je in het Koos Vorrinkhuis. Daar worden de kamers verdeeld en kun je elkaar vast kort ontmoeten. De conferentie beginnen we met de eerste lezing en bespreking, waarbij een spreker je warm zal maken voor het onderwerp dat het hele weekend (dieper) behandeld zal gaan worden. Op zaterdagmorgen vindt de tweede lezing met bespreking plaats en op zaterdagavond de derde met bespreking. Tussendoor wordt er gezellig met elkaar gegeten en op zaterdagmiddag is er gelegenheid om te ontspannen, alleen of met een groep. Op zondag gaan we met elkaar twee keer naar de kerk. Tussen de middag gaan we vaak met een groepje zingen in het kerkje van Lage Vuursche. Over de avondpreek wordt 's avonds nog in een groepje doorgesproken. Maandagochtend gaan de conferentiegangers weer naar huis. Heb je er al zin in?

Je wordt als deelnemer op vrijdagavond vanaf 18.45 uur in Lage Vuursche verwacht voor het inchecken en de verdeling van de kamers; de conferentie wordt geopend om 19:30 uur. We rekenen erop dat je de hele conferentie aanwezig bent; de conferentie duurt tot en met maandagmorgen. Heb je genoodzaakt toch een andere afspraak, meld dit dan met reden op tijd bij de commissie. De laatste plenaire activiteit vindt op zondagavond plaats. Op maandagmorgen is het de bedoeling dat je vóór 7.30 uit je kamer bent (i.v.m. schoonmaken van de kamers). Verder is het het de bedoeling dat je vóór 8.00 vertrekt.

|

Mail een vriend