Bijbelstudieconferentie +16

IMG_1970

"Wij weten soms geen antwoord op vragen die mensen stellen. Maar dat betekent niet dat het gesprek is afgelopen. Dan kan het gesprek juist beginnen!"

Elk jaar organiseert het LCJ - in samenwerking met het Hervormd Jeugdwerk - twee Bijbelstudieconferenties voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar. Samen met ruim 100 jongeren krijg je de kans om na te denken over verschillende thema’s uit de Bijbel. Samen zoeken naar wat Jezus ons wil leren. In maart leren we wie Hizkia was en hoe hij in afhankelijkheid van God heeft mogen leren. Beide weekenden bestaat uit een gevarieerd programma. Er is tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen. In vaste groepjes, met een open Bijbel, op zoek naar antwoorden op vragen die bij jou leven. En natuurlijk ook om samen een mooi en gezellig weekend te hebben.

Even een paar praktische punten zodat je weet wat je kunt verwachten:

  • In het weekend van 6 t/m 9 maart 2020: 'Hizkia'.
  • De kosten voor een conferentie zijn €90,- (als je werkt) of €80,- (als je studeert).
  • Je bent op vrijdagavond om 18:45 uur welkom in Lage Vuursche (inschrijven en kamerindeling); om 19:30 uur wordt de conferentie geopend.
  • We sluiten af op maandagmorgen. Om 7:30 uur moet je van de kamer af zijn. Je kunt tot 8:00 uur ontbijten.

Samen, dat vinden we belangrijk. Gezelligheid staat hoog in het vaandel. Daar hebben we elkaar voor nodig. Daarom willen we je ook vragen de hele conferentie aanwezig te zijn!

Meld je nu aan voor de conferentie van 6-9 maart. Fijn als je erbij kunt zijn! 

Hartelijke groet van de commissie Bijbelstudieconferenties

|