Bijbelstudieconferentie +16

Elk jaar organiseert het LCJ verschillende +16 Bijbelstudieconferenties voor jongeren vanaf 16 jaar. Samen met ruim 100 jongeren denk je na over een Bijbelboek of Bijbels thema. Dit gebeurt door middel van verschillende lezingen en preken. Na elke lezing ga je in (vaste) groepjes uiteen om er met elkaar dieper over door te spreken. Tussendoor is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te genieten van de mooie omgeving in Lage Vuursche.

De kosten voor de conferentie bedragen €90,- voor werkenden en €80,- voor studerenden. LCJ vrijwilligers krijgen 25% korting op de normale prijs.

Je wordt op vrijdagavond vanaf 18:45 uur in Lage Vuursche verwacht voor het inchecken en de verdeling van de kamers; de conferentie wordt geopend om 19:30 uur.

We rekenen erop dat je de hele conferentie aanwezig bent; de conferentie duurt tot en met maandagmorgen. De laatste plenaire activiteit vindt op zondagavond plaats. Op maandagmorgen is het de bedoeling dat je vóór 7.30 uit je kamer bent (i.v.m. schoonmaken van de kamers). Verder kun je tot 8.00 ontbijten.

De eerstvolgende +16 conferentie is D.V. 22-25 november 2019. Onder thema en programma vind je meer informatie over de inhoud en het programma van de conferentie, zodra dit beschikbaar is. Aanmelden kan al wel.

|