Bijbelstudieconferentie +23

Elk jaar organiseert het LCJ de +23 Bijbelstudieconferentie voor jongeren vanaf 23 jaar. Samen met ruim 100 jongeren denk je na over een Bijbelboek of Bijbels thema. Dit gebeurt door middel van verschillende lezingen en preken. Na elke lezing ga je in (vaste) groepjes uiteen om er met elkaar dieper over door te spreken. Tussendoor is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te genieten van de mooie omgeving in Lage Vuursche. De BSC +23 wordt elk jaar gehouden in het Koos Vorrinkhuis in Lage Vuursche. 

De kosten bedragen € 90,- voor werkenden en € 80,- voor studerenden. Vrijwilligers krijgen 25% korting op de normale prijs.

De laatste plenaire activiteit vindt op zondagavond plaats. Op maandagmorgen is het de bedoeling dat je vóór 7.30 uit je kamer bent (i.v.m. schoonmaken van de kamers). Verder kun je tot 8.00 ontbijten.

De eerstvolgende +23 conferentie is D.V. 8-11 november 2019. Zodra daar meer informatie over beschikbaar is vind je dit onder thema en programma. Aanmelden kan al wel.

|