Bijbelstudieconferentie +23

IMG_1826

Elk jaar organiseert het LCJ - in samenwerking met het Hervormd Jeugdwerk - de Bijbelstudieconferentie voor jongvolwassen tussen de 23 en ±30 jaar. Samen met ruim 100 leeftijdsgenoten komen we samen om na te denken over verschillende thema’s uit de Bijbel. Onderling contact en het delen van ervaringen helpt om met elkaar te zoeken naar wat Jezus ons wil leren. In november 2019 hopen we met elkaar stil te staan bij een aantal gesprekken die Jezus had. Dit aan de hand van het thema "Jezus in gesprek met...". Het weekend bestaat uit een gevarieerd programma. Er is tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen. In vaste groepjes, met een open Bijbel, op zoek naar antwoorden op vragen die leven. En natuurlijk ook om samen een mooi en gezellig weekend te hebben.

Even een paar praktische punten zodat je weet wat je kunt verwachten:

  • De volgende conferentie is D.V. in het weekend van 6 t/m 9 november 2020
  • De kosten voor een conferentie zijn €90,- (als je werkt) of €80,- (als je studeert); vrijwilligers van LCJ/HJW/Evangeliestek krijgen 25% korting.
  • Je bent op vrijdagavond om 18:45 uur welkom in Lage Vuursche (inschrijven en kamerindeling); om 19:30 uur wordt de conferentie geopend.
  • We sluiten af op maandagmorgen. Om 7:30 uur moet je van de kamer af zijn. Je kunt tot 8:00 uur ontbijten.

Samen, dat vinden we belangrijk. Gezelligheid staat hoog in het vaandel. Daar hebben we elkaar voor nodig. Daarom willen we je ook vragen de hele conferentie aanwezig te zijn!

Meer informatie over het thema volgt zodra dit bekend is. Fijn als je erbij kunt zijn! 

Hartelijke groet van de commissie Bijbelstudieconferenties

|