Over het Jeugdappel +16

JA +16 - 2017 - poster

Elk jaar organiseren we eind oktober het Jeugdappel +16, een themamiddag en -avond waarbij honderden jongeren uit het hele land elkaar ontmoeten.

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Dan is deze bijeenkomst echt wat voor jou. Ieder jaar is er een ander thema dat na een korte introductiefilm in twee lezingen uitgediept wordt. We zingen veel met elkaar en er is een ontspannende activiteit.

Tussendoor zijn er workshoprondes met allerlei (interactieve) workshops die een bepaald aspect van het thema belichten. In de ruime pauze - met gratis (gesponsorde) maaltijd - is er volop gelegenheid tot ontmoeting met andere jongeren en het bezoeken van stands, o.a. een stand met boeken over het betreffende thema. Het programma duurt van 15:15 - 21:00 uur. Het is ook mogelijk om alleen het middag- of avondprogramma te bezoeken, maar het is aan te raden om het hele programma te volgen.

Als verdieping op het thema, verkopen we een aantal actieboeken. Wil je meer weten over het thema 'Ongekend groot en toch dichtbij', koop dan op het Jeugdappel een van de aanbevolen boeken.

Muzikale omlijsting van het Jeugdappel +16
Het Jeugdappel + 16 wordt in 2019 muzikaal begeleid door Meindert Wijnsma (orgel) Rens de Winter (piano) en Wilco Offermans (trompet).

|