Kruispuntconferentie Belijdenis

Ik wil belijdenis doen -- Waarvoor | Waarvan

2020-1405 KPC Belijdenis Poster LCJ-HJW

‘Wat betekent het om te leven uit Gods beloften? Welke betekenis heeft de doop in mijn leven? Wat is getuigen? Waarom en hoe zou ik dat doen? Op welke manier kunnen mijn talenten van betekenis zijn in de gemeente? Hoe kan ik mijn plek innemen in de geloofstraditie van mijn voorgeslacht? Wat betekent dat voor de plek in mijn gemeente?’

Herken je deze vragen? Wil je belijdenis doen, maar weet je nog niet (voldoende) wat het betekent? Heb je belijdenis gedaan, maar weet je niet zo goed hoe het nu verder gaat? Tijdens de Kruispuntconferentie Belijdenis (D.V. 27 juni 2020) gaan wij hierover met jou in gesprek.

Prof. M.J. Kater zal met ons stilstaan bij het waarom van belijdenis doen, waar het goed voor is en waar belijdenis doen over gaat. Ds. A. Simons zal ingaan op de praktijk van het belijdenis doen. Natuurlijk is er volop ruimte voor interactie en jouw vragen.

Of je er nu veel of weinig over nagedacht hebt en of je al belijdenis gedaan hebt, of overweegt catechisatie te volgen, iedereen is van harte welkom!

We beginnen deze dag om 9:30 uur en sluiten rond 17:00 uur af. Tussendoor is er volop ruimte voor ontmoeting en gesprekken. Ook voor eten en drinken wordt gezorgd.

|