Belijdenisconferentie

Poster-Belijdenisconferentie-2019

Zeker weten, wanneer doe je dat? De Heidelberger Catechismus zegt over geloven dat het een stellig weten of kennis is waardoor je Gods Woord voor waar houdt. Blijkbaar kun je het dus zeker weten. Opvallend is wel dat het geloof gewerkt wordt door de Heilige Geest, als gave van God. Een vast vertrouwen in Gods genadige ontferming door het offer van Jezus Christus, ook voor jou!

Maar daarvan belijdenis doen, is dat nodig? En hoe dan? Oftewel; Belijdenis doen van het christelijk geloof, weet je het zeker?

Over die vraag denken we na tijdens de conferentie over belijdenis doen. Deze wordt gehouden op 22 juni 2019 in de CGK van Meerkerk. Van harte welkom. Of je er nu veel of weinig over nagedacht hebt, of dat je misschien zelfs al belijdenis hebt gedaan, meld je vandaag nog aan!

We denken in twee deelthema's na over het doen van belijdenis. Aan de ene kant de Bijbelse uitleg met ds. D. Breure en aan de andere kant de praktijk rond belijdenis doen met ds. P.W.J. van der Toorn. Daarbij is volop ruimte voor interactie en jouw vragen!

De conferentie wordt gehouden op D.V. 22 juni 2019 in de CGK van Meerkerk. We beginnen om 9.30 en de dag duurt tot 17:00. Tussendoor is er volop ruimte voor ontmoeting en gesprekken. Ook voor eten en drinken wordt gezorgd.

|