Kruispuntconferentie Huwelijk

Poster KPC huwelijk 2020

Heb je trouwplannen? Of ben je nog niet zo lang geleden in het huwelijksbootje gestapt? Ongetwijfeld ben je druk met allerlei zaken. Vragen als waar je gaat wonen, hoe je de bruiloft organiseert, etc. houden je bezig. Maar wat nog veel belangrijker is, is een goede inhoudelijke voorbereiding op het huwelijk zelf! Daarom organiseert het LCJ de landelijke Kruispuntconferenties Huwelijk. Op verzoek en bij voldoende animo organiseren we de conferentie ook plaatselijk.

We bieden een boeiend en afwisselend programma en denken onder leiding van deskundige sprekers na over: wat zegt de Bijbel onder andere over huwelijk, gezin en opvoeding? De maatschappelijke visie hierop staat meestal haaks op de Bijbel. Hoe sta je daar als man en vrouw in? En wat te denken van de communicatie tussen man en vrouw? Welke verschillen zijn er tussen de manier waarop man en vrouw elkaar iets vertellen? Een communicatiedeskundige zal hier alles over vertellen! Ook hebben we nadrukkelijk aandacht voor vragen rondom (het beleven van) seksualiteit.

Tijdens en na de maaltijden - 's middags is er een uitgebreid chinees buffet - is er alle gelegenheid om ontspannen met elkaar te praten.

Schrijf je in voor deze conferentie!
Denk je serieus na over trouwen of ben je nog niet zo lang getrouwd? Schrijf je dan zeker in voor deze conferentie! De kosten bedragen €42,50 p.p. voor werkenden en €40,- voor studerenden. Vrijwilligers krijgen 25% korting op de gewone prijs.

De eerstvolgende conferentie is D.V. 13 februari 2021 in de CGK van Meerkerk.


Anders dan je droomde?
Waar het echt om gaat in je huwelijk

P.D. Tripp

meer informatie (webshop)

Lees ook de recensie van ds. Zweistra (HHK)


Het huwelijk
Gods wijsheid over gevende liefde

Tim en Kathy Keller

meer informatie (webshop)

Lees ook de recensie van drs. R. van Kooten (HHK)


Liefde en respect
De liefde waar zij naar verlangt; het respect dat hij nodig heeft

Emerson Eggerichs

meer informatie (Bol.com)

|