Terugblik KPC-H december 2019

IMG_0999

Met 16 jonge stellen dachten we zaterdag 14 december 2019 in Meerkerk na over communicatie in je relatie, vruchtbaarheid en seksualiteit en een Bijbelse visie op huwelijk en gezin.

Enkele enthousiaste reacties van deelnemers van eerdere conferenties:

  • De Kruispuntconferentie Huwelijk heeft onze relatie verstevigd. We hebben elkaar nog beter leren kennen en onderwerpen die we moeilijk vonden om te bespreken, bespreekbaar gemaakt. Ook het perspectief waarin deze conferentie werd gegeven (we leven hier niet alleen op aarde voor ons eigen plezier, maar tot Gods eer), gaf ook de extra dimensie hoe we God in onze relatie/huwelijk kunnen eren. We vonden het allebei een geweldig dag!!
  • Geweldig! Wat een prachtige dag, zeker een aanrader voor alle jonge stellen. Een hele ervaring rijker, heerlijk om zo open met elkaar te kunnen praten. Ook voor ons als getrouwd stel is het belangrijk om je te verdiepen in je relatie, en dat doe je op deze dag zeker!
  • Fijne, open dag. Persoonlijk heb ik vooral veel geleerd over het huwelijk in Bijbels perspectief. Maar ook de rest was erg goed, vooral als praten over seks nog een taboe is in je relatie. Een aanrader!

Foto's van de conferentie van 14 december zijn onderaan de pagina te vinden. Bij beeld en geluid zijn foto's van eerdere conferenties terug te zien.

Foto's KPC-huwelijk december 2019

|