Te ver gegaan
Ik heb twee jaar verkering gehad, maar daarna maakte m'n vriend (nu ex, dus) het uit. Nu ga ik om met een lieve, serieuze jongen en ik denk wel dat hij verkering met me wil. Dat is wederzijds. We praten over veel dingen. Toch durf ik hem niet te zeggen dat ik met m'n vorige vriend eigenlijk te ver ben gegaan, omdat ik bang ben dat hij me dan niet hoeft. Kan ik het maken om het te verzwijgen voor hem?
Dertig studenten aan de voet van de berg
Op de introductiemiddag was er vooral ruimte voor vriendschap en ontmoeting, er waren een fotospel en een maaltijd. Het bezinnende deel staat in het teken van studeren in een Bijbelvreemde wereld. In Ede staan dertig jongelui aan de voet van de berg en blikken omhoog.
Vergaderen tot in de vroege morgen
Moe en uitgeblust zitten twintig aankomende studenten donderdagavond in een kerkzaal van kerkgebouw Vredehorst van de protestantse gemeente in Wageningen. Een lange vergadering wacht hen, tot in de al niet meer zo kleine uurtjes van de volgende dag.
Student stapt het betoverde Narnia binnen
UTRECHT - Geen mannenclub, geen theologenvereniging. Nee, de reformatorische studentenvereniging Depositum Custodi is een plaats waar studenten op de Bijbel gestoelde bagage meekrijgen om de reis door het betoverde landschap van de wetenschap te kunnen maken.
|