Voetbaltoernooi 'Samen Sportief'

Foto winnende team

Hoi! Leuk dat je hier even kijkt. We nodigen je namelijk graag uit voor het zeventiende Voetbaltoernooi van Samen Sportief op zaterdag 6 juni 2020, in de Galgenwaard te Utrecht.

Uiteraard kan iedereen die een beetje 'voetballiefhebber' is, vanuit welke hoek van het land dan ook, mee doen en zich opgeven. We streven er naar weer twee niveaucategorieën te hebben. Ook supporters zijn van harte welkom! We willen er een gezellige en sportieve dag van maken! We openen met elkaar om 08.30u. De verwachting is dat we spelen vanaf 09.00 uur tot ongeveer 18.30 uur.

Tijdens de dag zullen er ook foto’s gemaakt worden, welke daarna ook gedeeld zullen worden op deze site, onze Facebookpagina en de Whatsappgroep.

Wil je deze informatie delen met wie het ook maar wil weten? Misschien kun je een of twee van jullie team aanstellen, die op de JV en/of in de gemeente anderen jongeren uitnodigen om mee te gaan?

Tot slot om je geheugen nog even op te frissen: Afgelopen jaar namen Van Leeuwen Juweliers en Werken met Passie de wisselbekers mee naar huis. Wie worden het dit jaar?!

Aanmelden kan tot en met zaterdag 18 april! Meespelen is op eigen risico.

Tot ziens op 6 juni 2020!

Hartelijke, sportieve groeten, 

Annerieke, Daniel, Dirk, Henriëtte, Jaap Jan, Matthias, Nelleke en Samantha
Commissie Samen Sportief

|