Teams

Probeer bij de samenstelling van het team in eerste instantie jongeren te vinden vanuit de leeftijdsgroep van de plus zestien jeugdvereniging, te weten 16 tot ongeveer 27 jaar. Dit omdat we soms het idee krijgen, dat er heel gemakkelijk “talent” wordt gezocht bij voetballers die (veel) ouder zijn. Dat is op zich niet verkeerd, maar onze doelgroep is de bovengenoemde. Op die manier geven we iedereen gelijke kansen: gaan voor een leuk spel én kans om te winnen!

Ervaring heeft ons geleerd dat, hoewel er 5 spelers zijn, het wel handig is als een team bestaat uit een aantal van 7 mannen en/of vrouwen. Op die manier kan er tijdens een spel worden gewisseld en is het geheel ook een beetje betaalbaar.

Wij selecteren de teams op volgorde van aanmelddatum en -tijd. Mochten jullie 2 of 3 teams per gemeente opgeven dan geldt het volgende: het eerste team van elke gemeente krijgt voorrang. Pas als alle eerste teams geplaatst zijn, gaan we verder met de tweede en/of derde teams. Dit laatste wel weer op volgorde van aanmelddatum en –tijd.

|