Terugblik themadag 30+ 2019

Poster themadag 30plus 2019

Zaterdag 5 oktober vond de tweede themadag 30+ plaats in Ouderkerk a/d Amstel. Het thema was 'Christelijke tevredenheid'. 's Middags dacht dr. H.F. Massink met ons na over tevredenheid in maatschappelijk en economisch perspectief. Kunnen we genieten van genoeg en willen we ons leven daar ook op aanpassen? Wie de Schepper en Eigenaar van deze wereld kent, hoeft daar niet passief in te staan.

Tussendoor was er ruimte voor ontmoeting, gezelligheid en een heerlijk buffet. Ook was er de mogelijkheid voor een wandeling door Ouderkerk onder leiding van iemand die daar veel van kon vertellen.

's Avonds hield ds. A.C. Uitslag een lezing over tevredenheid in bijbels perspectief. Ware christelijke tevredenheid kan alleen ín Christus geleerd worden. Wat God in Hem wil geven is genoeg voor leven en sterven. Ontevredenheid behoort niet bij een wedergeboren hart. Het gaat erom dat we steeds meer tevreden zijn met het Lam, dan is God ook met ons tevreden.

Smaakt dit naar meer? Kom dan naar de Bijbelstudieconferentie 30+ in Wijk aan Zee van 7 t/m 10 februari. Meld je op tijd aan, want vol=vol!

Foto's Themadag 30+ 2019

Opnamen Themadag 30+ 2019

|