Sportieve middag voor Landelijke actie na Jeugdappel -16

Sportieve middag voor Landelijke actie na Jeugdappel -16

Op D.V. zaterdag 6 mei 2017 is het Jeugdappel -16. Het jeugdappel vindt net zoals andere jaren ’s morgens plaats en deze keer wordt er aansluitend een sportieve middag georganiseerd voor de landelijke actie. De opbrengst is dit jaar voor Woord en Daad en het LCJ (zie www.liefhebbenopafstand.nl). Alle kosten zijn gesponsord, dus elke euro gaat naar het goede doel! Doen jullie als club mee dit jaar? Wij zorgen voor een geweldig middagprogramma.

Na het jeugdappel gaan we eerst eten en drinken (patat/snack). Daarna gaan we met nieuwe energie verder het middagprogramma: actie en ontspanning. Actie: In teams van 6 personen wordt er twee keer een route gestept van 1,3 kilometer; er wordt dus 2,6 kilometer gestept. Hoe sneller het team over de finish is, hoe meer punten het team krijgt. Ontspanning: de helft van de teams kan tegelijk op de step. Voor de andere helft is er op datzelfde moment een veld vol spel-springkussens: stormbanen, levend tafelvoetbal, buikschuiven… en nog veel meer! Ook is er een trapveldje en zijn er andere spellen. Halverwege de middag wordt er gewisseld van activiteit.

Sponsoren
Voor het steppen kan iedereen zich laten sponsoren via een eigen pagina. De minimale sponsorbijdrage per persoon is € 10,-. Het sponsoren kan op twee manieren:

  • De jongeren kunnen zich laten sponsoren via de link en mensen kunnen via iDEAL hun bedrag overmaken (specifiek per teamlid of team).
  • Jongeren kunnen contant geld ophalen en als leidinggevende kun je dit losse geld dan overmaken naar de persoonlijke pagina van deze personen. Zorg ervoor dat al het geld vóór 6 mei overgemaakt is via de website vanwege de puntentelling.

Enthousiast geworden?
Meld je aan voor eind maart bij Tirza van der Linden via steprun@lcj.nl! Ook als er nog geen teams zijn gevormd; graag horen we dan wel met hoeveel personen jullie ongeveer mee gaan doen. Dan hebben wij een indicatie en weten we wanneer het volgeboekt is.

  • Wees er snel bij, er zijn 240 plaatsen beschikbaar. Vol = vol.
  • Leidinggevenden mogen ook meedoen, maximaal twee leidinggevenden per team.
  • Een team bestaat uit 6 personen. Mocht je niet genoeg mensen hebben voor in een team, neem dan contact op via steprun@lcj.nl.
  • Geef per team een teamnaam door (originaliteit wordt beloond!).

Prijs – rondvlucht met je team Het team met de meeste punten wint een rondvlucht met een vliegtuig van de MAF. In overleg met het winnende team wordt een datum gekozen. Alle activiteiten vinden plaats rondom het terrein van de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug. Mochten de weersomstandigheden onverhoopt geen buitenactiviteiten toelaten, dan kunnen we uitwijken naar het gebouw. De activiteiten zijn direct aansluitend aan het jeugdappel. Tussen 16:00 en 16:30 uur is het programma afgelopen en mag ieder weer moe en voldaan huiswaarts keren.

|