Outdoor adventure

Uitnodigingskaartje-Outdooradventure--16

Speciaal voor jou organiseert de commissie landelijke actie (CLA) samen met Karel Post (outdoorspecialist) een outdooractiviteit voor max. 400 jongeren, in het kader van de actie 'de Kerk in Vuur en Vlam'. Extra handig: op de dag van het Jeugdappel -16! Er zijn al verschillende jeugdclubs die zich al vol enthousiasme hebben opgegeven. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Op een groot grasveld bij het gebouw (LEG) worden diverse activiteiten opgezet die je met elkaar kunt doorlopen. De onderdelen zijn korte activiteiten waarbij je uitgedaagd wordt om punten te verzamelen en als beste uit de bus te komen.

Deze activiteit is meteen ook een manier van actievoeren. Door als jongere van de club 30 euro bij elkaar te brengen voor het goede doel, draag je op die manier je steentje bij aan de landelijke actie. Tegelijkertijd ben je op een hele ontspannen manier met elkaar iets aan het doen na het Jeugdappel. Mooier kan het niet, toch? Meld je aan via het opgaveformulier!

Belangrijke gegevens:
Voor wie: -16 jongeren | Wanneer: Na jeugdappel -16 (13.00 - 16.00 uur) | Waar: Aalsmeerderbrug (bij LEG-gebouw) | Nodig: (Buiten)sportkleding - In de LEG kan worden omgekleed en er zijn toiletten beschikbaar | Meenemen: 30 euro sponsorgeld per jongere

Tip van leidinggevende:
"Wij geven als clubleiding 10 euro per lid (we zien dit als ons clubuitje) en de jongeren mogen zelf nog 20 euro bij elkaar verzamelen. Dit kan op verschillende manieren (klusjes, bijdrage pa/ma, eigen bijdrage etc. etc.)."

Heb je nog vragen? Stel ze aan de commissie (cla@lcj.nl) of aan Willem Kok (wkok@lcj.nl / 0184-764050). 

|