LCJ Magazine - Vuur

Twee keer per jaar verschijnt dit inspiratiemagazine, voor iedereen die het werk van het LCJ een warm hart toedraagt.

Bekijk hieronder de edities van het magazine. Veel leesplezier en inspiratie gewenst!


Mei 2020

In dit nummer met als thema ‘kerk in crisistijd’ kijken we terug op de achterliggende periode. In deze tijd moesten we als gemeenten en jeugdwerkers naar nieuwe oplossingen zoeken in de coronacrisis. In dit magazine leest u over verschillende producten die zijn uitgegeven om de gemeenten tot dienst te kunnen zijn. Voorbeeld hiervan zijn de rouwprotocollen van ABC van het Geloof.


Bekijk de editie van mei 2020 op volledig scherm (opent nieuw venster)


November 2019

In dit nummer blikken we terug op 2019, onder andere met de afsluiting van de landelijke actie 'Getuigen gevraagd' en de toerustingsdagen van 'Goed in Vorm'. U kunt lezen over het onderzoek 'Visie op jongeren' en de worskhops die we geven op scholen; over 5 jaar Evangeliestek, het project 'memoriseren' en over de nieuwe Handreiking Bijbelstudies. Tenslotte een achtergrondartikel over 'Just Read It!'.


Bekijk de editie van november 2019 op volledig scherm (opent nieuw venster)


Mei 2019

In dit nummer nemen we u mee in de ontwikkelingen in de organisatie en in het werk. Zo blikken we terug op 2018 en kijken we vooruit naar wat gaat komen. We delen onze drijfveer met u, het vuur in ons hart voor alle jongeren. U kunt lezen over het catechese project, er is een terugblik op de Bijbelstudieconferentie en ook is er een artikel rondom Bijbellezen in het gezin te vinden.


Bekijk de editie van mei 2019 op volledig scherm (opent nieuw venster)

|