De doop geeft hoop

HR-16_BS_Doop_SV

De doop geeft hoop. Heb jij daar weleens aan gedacht? Of zegt de doop je niet zoveel? Als de doop je niet zoveel zegt, ben je niet de enige. Veel jongeren en volwassenen weten niet goed wat de doop betekent en welke hoop en troost de doop kan geven. Om die hoop te ontdekken, wordt er in vier avonden nagedacht over de betekenis van de doop. Je zult gaandeweg ontdekken dat de doop jou daadwerkelijk hoop geeft. Niet vanwege jou, maar omdat God je heeft laten dopen. En wat Hij zegt, doet en belooft, is echt waar. Hoop daarom op God!


In deze nieuwe vorm van Handreiking -16 ligt nadruk op verbinden, verdiepen en toepassen van de Bijbelse boodschap. Dit gebeurt aan de hand van diverse werkvormen om zo de boodschap dicht bij het hart van jongeren te brengen. De uitgave bestaat uit een leidingdeel, een doeboek en een PowerPoint presentatie. Het materiaal is overigens ook goed zonder de PowerPoint presentatie te gebruiken.

Bij dit nieuwe materiaal is ook een instructiefilmpje beschikbaar, het is aan te raden om dit te bekijken voordat je ermee aan de slag gaat.

Het materiaal is gratis te downloaden, als je het leidingdeel en het werkboek zelf wilt printen:

Je kunt ook een gedrukte versie bestellen in de webshop.

|