Vreemdelingen met een opdracht

Vreemdelingen met een opdracht - Doe-Boek SV.jpg

Jij bent geboren met een opdracht en een bestemming. Je hoeft het doel van je leven niet meer zelf te bedenken, dat heeft je Schepper al gedaan. In deze Bijbelstudie ontdekken we wat de apostel Petrus daarover zegt.

Petrus schrijft een brief aan christenen die verdrukt worden. Hij wil hen bemoedigen in hun moeilijke situatie. Hij laat hen weten dat zij apart gezet zijn door God om heilig voor Hem te leven.

De eerste schets gaat over apart gezet zijn, de tweede over blij zijn als het moeilijk is, de derde over uitzien naar God en de laatste over het leven met God.


In deze nieuwe vorm van Handreiking -16 ligt nadruk op verbinden, verdiepen en toepassen van de Bijbelse boodschap. Dit gebeurt aan de hand van diverse werkvormen om zo de boodschap dicht bij het hart van jongeren te brengen. De uitgave bestaat uit een leidingdeel, een doeboek en een PowerPoint presentatie. Het materiaal is overigens ook goed zonder de PowerPoint presentatie te gebruiken.

Bij dit nieuwe materiaal is ook een instructiefilmpje beschikbaar, het is aan te raden om dit te bekijken voordat je ermee aan de slag gaat.

Het materiaal is gratis te downloaden, als je het leidingdeel en het werkboek zelf wilt printen:

Je kunt ook een gedrukte versie bestellen in de webshop.

|