Uitslag enquĂȘte

grafiek tabel

De laatst gehouden enquête in 2012 is gesloten en de resultaten zijn verwerkt. Bijgaand kun je het overzicht bekijken van de uitslag van deze enquête.

Over het algemeen is te zien dat het product positief wordt gewaardeerd, en daar zijn we blij en dankbaar voor. Tegelijkertijd hebben we op verschillende onderdelen feedback gehad waarmee we het product nog meer willen 'finetunen'.

Vanuit de feedback op de enquête zullen actiepunten worden gemaakt. Naar gelang de behoefte en prioriteit zullen deze in de komende periode worden uitgewerkt. Ook kan het zijn dat er contact wordt opgenomen n.a.v. gegeven feedback op de enquête. Wil je weten wat er (wanneer) wordt gedaan met uw opgegeven feedback, of heb je een onbeantwoorde vraag, dan kun je altijd contact opnemen.

Verder attenderen we je op de producten en materialen die via de website geboden worden bij het gebruik van Handreiking Zondagsschool! Ook vind je er de meest actuele informatie rond de methode. In de toekomst zullen nog meer diensten/producten via de website volgen. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om ze te stellen.

|