Zondagsschoolrooster

Het rooster online
In de linkerkolom vind je per groep de psalm en tekst die aan de beurt is voor de eerstvolgende zondag. Deze komt overeen met het roosterboekje. Tevens word er de verwerking en de uitleg bij de Psalm en tekst getoond. Zo heb je alles in één keer bij de hand.

Verwerkingen online
Met de knop 'Verwerkingen zoeken' kunt je vanaf nu alle verwerkingen zoeken die je maar nodig hebt. Probeer het zelf!

Het roosterboekje
Het roosterboekje is er in drie varianten:

  1. A5 formaat SV of HSV: Per week zijn er twee pagina's gevuld. Links vind je de psalm en tekst, maar ook een samenvatting van het Bijbelgedeelte en enkele gespreksvragen om een impuls te geven aan huisgodsdienst. Rechts is er voor elke week een verwerking in dit boekje opgenomen.
  2. A5 formaat (H)SV: Voor elke week is er één pagina met de te leren psalm en tekst (in beide vertalingen) en een verwijzing naar het Bijbelgedeelte waarover de vertelling gaat. Maar ook enkele gespreksvragen om een impuls te geven aan huisgodsdienst.
  3. A6 formaat SV of HSV: Voor elke week is er één pagina met de te leren psalm en tekst en een verwijzing naar het Bijbelgedeelte waarover de vertelling gaat.

De roosterboekjes zijn afgeleid van de drie mappen:

  • A-rooster voor bovenbouw, groep 7 en 8
  • B-rooster voor middenbouw, groep 3 t/m 6
  • C-rooster voor onderbouw, groep 1 en 2

Omdat er een behoorlijk verschil zit tussen de groepen 3 en 6, is er voor de verwerking in A5 nog een onderverdeling gemaakt:

  • Groep 3/4: een verwerking waarvoor in mindere mate leesvaardigheid nodig is, te herkennen aan het schaartje op de voorkant.
  • Groep 5/6: een verwerking waarbij grotere leesvaardigheid nodig is, te herkennen aan het potloodje op de voorkant.

In de roosterboekjes staat bij elke week een weekcode, die ook terug te vinden is in de handleiding op de exegeses en vertelschetsen. De verschillende roosterboekjes zijn zowel SV- als HSV-editie te bestellen in de webshop.

De roosters in beeld

|