Spellen- en verwerkingsmap

Samen met de HHJO geeft het LCJ een 'Spellen- en verwerkingsmap' uit. De spellenmap bevat drie onderdelen, elk met een eigen schutblad: Knutselwerkjes, spellen en verwerkingsvormen. Deze zijn bedoeld voor het gedeelte 'na de pauze' op de clubs en verenigingen.

Elk onderdeel is gesorteerd op leeftijd (-12/-16/+16) en alles heeft een categorie aanduiding gekregen: materiaalsoort (knutselwerkjes), spelsoort (spellen) en ‘hoofd - hart - handen' (verwerkingsvormen). Aan het begin van elk onderdeel tref je een uitgebreide index aan, met daarin de naam, categorie aanduiding en het bijbehorende paginanummer van de ideeën. Zodoende kun je eenvoudig vinden wat je zoekt.

Aanvullingen
In januari 2011 is de ‘spellenmap' inhoudelijk geheel herzien en behoorlijk uitgebreid. In principe staat voor elk jaar een uitbreiding gepland, met de bedoeling om op termijn voor elke doelgroep een eigen map gevuld te hebben. Wanneer er en aanvulling verschijnt, plaatsen we hiervan een nieuwsbericht op de website.

Heb je zelf nog een geweldig idee wat niet in de map staat? Gebruik dan dezelfde indeling van een beschrijving als in de map en stuur je idee op naar spellenmap@lcj.nl.
Mis je iets in de map, zijn er onduidelijkheden, of zou je graag voor een bepaald onderdeel extra aanvullingen zien? Geef ook dat door aan de commissie, dan kunnen we daar voor de volgende aanvulling extra aandacht aan besteden. De map is te bestellen via de webshop.

|