Aanbod gratis toerusting over opvoeding

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Aanbod gratis toerusting over opvoeding

De Generale Synode van onze kerken heeft de opdracht gegeven om met het project 'Geloof in het gezin' alle 183 gemeenten te bereiken. Deze gemeenten zijn verdeeld over de beide jeugdwerkorganisaties, LCJ en CGJO, zodat er per organisatie ongeveer 90 gemeenten bezocht worden. Hiervoor heeft Deputaten Kerkjeugd en Onderwijs de financiële middelen toegezegd. Er is per gemeente tijd voor één toerusting of iets anders dat past bij de doelstellingen van Geloof in het Gezin.

Binnenkort neemt het LCJ contact met u op voor (gratis!) toerusting in uw gemeente, gericht op opvoedingsondersteuning. Uiteraard mag u zelf ook al contact met ons opnemen.

Wat er in de plaatselijke gemeenten al gebeurt op het gebied van opvoedingsondersteuning, is heel divers. Daarom zal het aanbod van de toerusting heel breed zijn. In overleg kan de toerusting worden afgestemd op de specifieke wensen en situatie van uw gemeente.

We hopen dat de toerusting mag bijdragen aan een sterke band tussen opvoeder en kind, vanuit verbondenheid met de Levende Christus. Hij zet alles in een ander licht, ook de opvoeding!

Voor vragen kunt u terecht bij Willem Kok, office manager: 06-28488211, wkok@lcj.nl.

|

Ander actueel nieuws