Bijbelstudieconferentie +16 en +23

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Bijbelstudieconferentie +16 en +23

Dit najaar organiseert het LCJ weer twee Bijbelstudieconferenties voor jongeren van 16 jaar en ouder, met als thema 'Jezus in gesprek met ...'. D.V. 8-11 november 2019 vindt de BSC +23 plaats, van 22-25 november 2019 de BSC +16.

Tijdens beide weekenden staan we door middel van lezingen en preken stil bij vijf bijzondere gesprekken die Jezus voerde, met vijf verschillende personen. Elk gesprek laat een ander aspect van Zijn karakter zien. We ontdekken hoe Hij deze gesprekken voerde, wat deze gesprekken over Hem zeggen en wat ze over ons zeggen.

De kosten voor deze conferentie bedragen €90,- voor werkenden en €80,- voor studerenden. Vrijwilligers (van LCJ, HJW en Evangeliestek) krijgen 25% korting op de normale prijs. Beide conferenties worden gehouden in het Koos Vorrinkhuis in Lage Vuursche.

Deelnemers worden vrijdagavond vanaf 18.45 uur verwacht en de conferentie wordt geopend om 19.30 uur. De laatste plenaire activiteit vindt zondagavond plaats. Kijk op lcj.nl/bsc+16 en lcj.nl/bsc+23 voor alle info. Meld je vandaag nog aan voor de conferenties, want vol=vol!

Aanmelden Bijbelstudieconferentie +16
Aanmelden Bijbelstudieconferentie +23

|

Ander actueel nieuws