Evangeliestek brengt adventspakket voor gezinnen uit

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Evangeliestek brengt adventspakket voor gezinnen uit

Advent is een tijd van verwachting en toeleven naar Kerst. De wijze mannen zochten een Koning toen ze opzochten wat de betekenis van die prachtige ster was. Ze gingen op weg en vonden Jezus, dé Koning. Het adventspakket ‘Een blinkende Koningsster’ van Evangeliestek biedt handvatten om met het gezin de dagen voor kerst te gebruiken om meer te leren wie Jezus is en waarom Hij naar deze aarde kwam.

Met het adventspakket tellen we de dagen af naar kerst. Het adventspakket bevat alles wat nodig is voor gezinsmomenten rondom het Woord van God. Het pakket bevat een Bijbelleesrooster voor de volledige periode, met achtentwintig sterren. Op elke ster staat een Naam van de Heere Jezus, de Naam die de betreffende dag ook op het leesrooster centraal staat. De sterren kunnen bijvoorbeeld aan een slinger opgehangen worden. Voor de adventszondagen en Eerste Kerstdag is er een DIY (Do it yourself) toegevoegd om zo met het gezin rondom het thema creatief aan de slag te gaan. Alle materialen zijn in het pakket toegevoegd. De verwerkingen zijn eenvoudig aan te passen voor iedere leeftijd.

Het complete pakket (inclusief de verwerkingsmaterialen) is te bestellen via de webshop van Evangeliestek en kost €14,95. Het is ook mogelijk om extra sterren bij te bestellen voor gebruik in het gezin, vereniging of evangelisatie. Deze kost €0,85 en is ook verkrijgbaar in de webshop.

|

Ander actueel nieuws