Gebedskalender voor in het gezin

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Gebedskalender voor in het gezin

Zomervakantie, een heerlijke tijd om te ontspannen en te genieten van alles wat we hebben en krijgen. Ook een periode waarin we als opvoeders extra tijd krijgen om samen met het gezin uit de Bijbel te lezen en tot God te bidden. Of misschien een periode om iets nieuws uit te proberen: uw kind hardop laten te bidden met behulp van de gebedshand.

Veel kinderen vinden het eng om hardop te bidden of houden er niet van. Toch is bidden één van de belangrijkste aspecten uit het leven van een christen. Het is goed dat kinderen dit van jongs af aan leren. Met deze gebedskalender willen we u helpen door iedere dag twee gebedspunten te geven.

Er wordt vanuit gegaan dat de gebedskalender wordt gebruikt op een moment dat er ook een stukje uit de Bijbel wordt gelezen, bij de avondmaaltijd bijvoorbeeld. Zo wordt er niet alleen een gebedspunt aangereikt, maar ook een koppeling gemaakt tussen het gelezen Bijbelgedeelte en het gebed.

Nog niet bekend met de gebedshand? Kijk dan op de website van Geloof in het gezin. Hieronder kunt u de gebedskalender bekijken.


Bekijk op volledig scherm (opent nieuw tabblad)

|

Ander actueel nieuws