Geef je op voor één van onze Israël-reizen!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Geef je op voor één van onze Israël-reizen!

Wil jij het land van de Bijbel (beter) leren kennen? Wandelen in de voetstappen van de Heere Jezus? En wil je niet alleen de bekende plekken bezoeken, maar ook mensen ontmoeten die wonen en werken in het 'Beloofde land'? Schrijf je dan in voor één van de interkerkelijke jongerenreizen naar het land van de Bijbel!

Het zijn geen gewone Israël-jongerenreizen, maar reizen waar het draait om ontmoeting, gesprekken en verbinding zoeken.

Een jongere die afgelopen zomer meeging met de Israël-reis vertelde: "Als ik aan de Israël-reis denk, dan zie ik een bloemknop voor me. Voor de reis zag ik de buitenkant (de Bijbel, het land en volk van de Bijbel) en dacht ik te weten wat er van binnen te zien zou zijn. Door deze reis is de bloem verder opengegaan. Ik heb dingen geleerd over het land en het volk van de Bijbel. Daarnaast weet ik nu dat ik nog lang niet alles weet! De bloem is nog lang niet helemaal open. Daarvoor zou ik mij nog meer moeten verdiepen in de Bijbel en wellicht nog vaker naar Israël moeten gaan."

Wil je zelf ervaren en beleven hoe Israël 'openbloeit'? Geef je dan op voor één van de drie Israël-reizen (er zijn nog een paar plekken vrij)!

Wil je sfeer proeven? Op www.lcj.nl/israel zijn de foto's en de Israël-vlogs van afgelopen jaar te bekijken. Je kunt er ook alle informatie vinden voor de reizen van dit jaar.

|

Ander actueel nieuws