Interkerkelijke jongerenreis naar Israël!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Interkerkelijke jongerenreis naar Israël!

Wil jij het land van de Bijbel (beter) leren kennen? Wandelen in de voetstappen van de Heere Jezus? En wil je niet alleen de bekende plekken bezoeken, maar ook mensen ontmoeten die wonen en werken in het ‘Beloofde land’? Dan is dit je kans: van D.V. 24 juli t/m 2 augustus 2017 is er namelijk een interkerkelijke jongerenreis naar het land van de Bijbel!

Het is geen gewone Israël-jongerenreis, maar een reis waar het draait om ontmoeting, gesprekken en verbinding zoeken. Unieke onderdelen in deze reis zijn:

  • Een ontmoeting met Israëlische soldaten bij de grens van Libanon: 18- en 19-jarigen die het leger in moeten.
  • Raften op de Jordaan
  • Bezoek aan de voedselbank Leket, waar gewerkt wordt vanuit het perspectief van Leviticus 19:9 (hoeken van de akkers niet maaien).
  • Het bijwonen van een Sabbatmaaltijd, vlakbij de Klaagmuur. Ervaar de vreugde van de viering van de sabbat (met uitleg).
  • Een kameeltocht door de woestijn, met daarbij een nacht slapen in een duizendsterrenhotel… in de woestijn. Een onvergetelijke ervaring!

En natuurlijk staat er nog veel meer op het programma! Israël en het Joodse volk verdienen onze steun. Hopelijk krijg je door de reis (meer) oog voor de beloften die de Heere voor Zijn Volk heeft. Iemand zei eens: "Israël is de klok van de wereld, kijk ernaar en je ziet hoe laat het is..."

De kosten van de reis bedragen € 1395,-. Uniek is dat er tot zes weken voor aanvang van de reis kosteloos geannuleerd mag worden. Wees er snel bij want VOL = VOL! Na je inschrijving ontvang je een uitnodiging voor een bijeenkomst, waar we elkaar en Israël op een ludieke manier beter leren kennen!

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.lcj.nl/israel.

|

Ander actueel nieuws