Kom naar het Jeugdappel +16!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Kom naar het Jeugdappel +16!

De Heere is groot en heilig. Hij is de Schepper, de Koning der koningen. Wij kunnen niet bevatten hoe groot God is. Deze God wil gediend worden, dat verdient Hij ook. Deze Koning van de Kerk regeert niet alleen, Hij zorgt ook voor jou. Hij kent en doorgrondt jou en begrijpt jouw gedachten.

In de Bijbel vinden we veel beloften die laten zien hoe goed God is. Welke beloften mag jij gebruiken als pleitgrond en houvast in je dagelijkse leven, om deze grote God te leren eren en liefhebben? Om door een waar geloof verbonden te worden aan de Heere Jezus Christus. In Hem komt deze “ongekend grote God” onverdiend zo dichtbij...

Hier denken we over na tijdens het 45e Jeugdappel D.V. zaterdag 26 oktober 2019 te Aalsmeerderbrug, waar het thema ‘Ongekend groot en toch dichtbij’, centraal staat.

Het Jeugdappel begint om 15.30 uur, maar je kunt al vanaf 15.15 uur binnenlopen. Tijdens het openingsappel spreekt ds. M. Messemaker over het thema ‘Ongekend groot.’ Bij het slotappel denken we na over ‘En toch dichtbij,’ samen met ds. K. Hoefnagel. Tussendoor zijn er twee workshoprondes en in de pauze is er een gratis warme maaltijd.

Om 20.55 uur sluiten we het programma af en is er nog tijd voor een hapje en een drankje. Dit wil je niet missen, dus schrijf je vandaag nog in voor de workshops! Kijk op www.lcj.nl/ja+16 voor alle informatie over dit Jeugdappel.

|

Ander actueel nieuws