LCJ en AmiGO Reizen investeren samen in jongeren

« Terug naar het nieuwsoverzicht

LCJ en AmiGO Reizen investeren samen in jongeren

Het LCJ heeft voor de reizen van AmiGO een serie Bijbelse overdenkingen ontwikkeld, waarin de relevantie van Gods Woord in de huidige (jongeren)cultuur concreet wordt uitgewerkt. De stukjes zijn bedoeld om bijvoorbeeld de dag mee af te sluiten,

AmiGO Reizen heeft er bewust voor gekozen om het LCJ te vragen deze overdenkingen te ontwikkelen, met het oog op kwaliteit, actualiteit en de vertaalslag naar jongeren vandaag. Het LCJ is blij dat zij op deze manier dienstbaar kan zijn en een grote groep jongeren kan bereiken met de Bijbelse boodschap. Dat laatste raakt de kern van de missie van het LCJ.

AmiGO weet met haar reizen een brede, veelkleurige groep jongeren aan te spreken uit diverse kerken. LCJ en AmiGO vinden elkaar van harte in het verlangen om jongeren van diverse achtergronden te bereiken met de boodschap van het Evangelie. Het gaat om een samenwerking op lange termijn.

Ook voor de winterreizen van AmiGO en de volgende zomerreizen is het de bedoeling dat het LCJ materiaal ontwikkelt. De overdenkingen zijn thematisch van opzet. Bij de eerste serie is het thema ‘Leven met God’.


Kijk voor meer informatie over de reizen van Amigo op www.amigoreizen.nl.

|

Ander actueel nieuws