'Liefde leren' op de Kruispuntconferentie Huwelijk!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

'Liefde leren' op de Kruispuntconferentie Huwelijk!

Opeens sta je op een belangrijk kruispunt in je leven. Je hebt trouwplannen of hebt onlangs 'ja' tegen elkaar gezegd. Maar wat moet je eigenlijk weten? Op D.V. zaterdag 14 december 2019 houdt het LCJ hierover een speciale 'Kruispuntconferentie Huwelijk' in Meerkerk.

“Soms wordt het huwelijk gezien als een soort eindstreep. Vanuit de gedachte: Als we straks bij elkaar zijn, komt alles goed. Maar liefde is een werkwoord.” Aldus een spreker op de huwelijksconferentie. Voor elk stel is deze dag een gezellige, interactieve dag om je relatie te verstevigen en te verdiepen en natuurlijk een dag om van elkaar te genieten!

Onder leiding van een aantal interkerkelijke sprekers denken we met elkaar na over: de beleving van seksualiteit in je relatie, communicatieverschillen, emoties en de Bijbelse basis van het huwelijk. Dit gebeurt op een interactieve manier, door middel van een lezing, workshops en persoonlijke, gevarieerde opdrachten en leuke testjes. Er is alle ruimte voor de bespreking van vragen die er kunnen leven.

Versteviging van je relatie 
Sinds de start van deze conferentie hebben honderden deelnemers de Kruispuntconferentie Huwelijk bezocht. De deelnemers trekken één dag intensief met elkaar op waardoor er aan het einde van de dag veel vertrouwen en openheid is. Hierdoor is het ook mogelijk om moeilijke onderwerpen in relaties bespreekbaar te maken. Kom ook naar deze conferentie voor een prachtige dag met elkaar!

Aanmelden
Denk je na over trouwen of ben je nog niet zo lang getrouwd, schrijf je dan vandaag nog in

Behoor je zelf niet tot de doelgroep, maar ken je wel jonge stellen in je gemeente of vriendenkring, attendeer ze dan op deze conferentie via www.lcj.nl/kpchuwelijk. Je kunt hen ook een E-card sturen.

Wanneer: D.V. 14 december 2019
Waar: Tolstraat 47, Meerkerk (CGK)
Prijs: €85,- per stel (€80,- als beiden studeren)
Aanmelden: www.lcj.nl/kpchuwelijk


Voor meer informatie over de ‘Kruispuntconferentie Huwelijk’ kun je contact opnemen met:

Lydia van Ginkel (Senior Jeugdwerkadviseur LCJ)
E-mail: clvginkel@lcj.nl
Telefoon: 06 25466235

 

|

Ander actueel nieuws