Nieuw: Boekenlegger als evangelisatiemiddel rondom Pasen

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw: Boekenlegger als evangelisatiemiddel rondom Pasen

Opnieuw brengt Evangeliestek een evangelisatiemiddel uit rondom Pasen. Dit jaar een boekenlegger die in de kern de Boodschap aan kinderen meegeeft: Jezus Leeft!

Dit goede nieuws moet aan iedereen verteld worden. Breng door middel van deze boekenlegger het Evangelie bij de kinderen. Deze boekenlegger kunnen ze zelf vouwen en gebruiken. Op het werkblad staat het paasverhaal afgedrukt aan de achterzijde van de vouwinstructie, zodat deze bewaard zal blijven. Na het vouwen blijven op de achterzijde van de boekenlegger de woorden ‘Hij is opgestaan, Hij leeft’ zichtbaar.

Deel de boekenleggers bijvoorbeeld uit in de kerk, bij evangelisatie-momenten, op de club (en laat ieder kind er ook één geven aan een onkerkelijk buurkind) of bezorg de boekenlegger huis aan huis. Deel het Evangelie en laat andere kinderen zo weten wat écht goed is aan de paasdagen.

De boekenlegger is verkrijgbaar via www.evangeliestek.nl/boekenlegger. Per stuk kost de boekenlegger €0,20. 

Ook het paasboekje 'De Redder leeft' is (weer) verkrijgbaar in onze webshop. Hierin staan vertellingen en verschillende puzzels en opdrachten voor kinderen in.

|

Ander actueel nieuws