Nieuw jongerendagboek: 'Kom in beweging!'

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw jongerendagboek: 'Kom in beweging!'

Het dagboek 'Kom in beweging!' is speciaal geschreven voor jongeren van 14 tot 18 jaar. Het dagboek bevat 366 stukjes. Elke dag bestaat uit een te lezen Bijbelgedeelte, een kernvers, een meditatie en een opdracht/vraag/stelling. De Bijbelgedeelten zijn niet uitgeschreven, zodat de lezer zelf een Bijbelvertaling kan kiezen.

Onder andere de volgende thema's komen in het dagboek aan bod: bidden, gehoorzaamheid, leven met God, wereldnieuws, geduld, taalgebruik, bekering, wederkomst en geld verdienen.

De scribenten van het dagboek komen uit diverse kerkelijke gezindten. Vanuit het LCJ schreef Kees van Vianen (directeur-bestuurder van het LCJ) diverse bijdragen. Over het Bijbelboek Richteren schrijft hij bijvoorbeeld: “Het is zonde als je nooit kennismaakt met een ‘duister’ Bijbelboek als Richteren, waar het steeds weer gaat over de slechtheid en zonde van mensen. Het boek Richteren laat namelijk iets heel belangrijks zien: De duisternis van deze wereld kun je niet ontkennen. Die is heel duister en soms heel bloedig. En toch: God is er. En Hij grijpt in!”

Het dagboek telt 400 pagina’s en kost € 19,99.


Meer info en bestellen

|

Ander actueel nieuws