Nieuw: memoriseerplanner Bijbelzaadjes

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw: memoriseerplanner Bijbelzaadjes

"U moet ze uw kinderen inprenten en erover spreken..." (Deut. 6:7). Deze opdracht gaf God het volk van Israƫl, maar ook ons, om met een onvoorwaardelijke, oprechte toewijding God lief te hebben, Zijn Woord in ons leven te integreren en leidend te laten zijn.

Maar hoe doe je dat nu, je kinderen de woorden van God inprenten? De meeste kinderen zijn goed in memoriseren, een ander woord voor 'iets uit het hoofd leren'. Ze zijn daar vaak ook veel beter in dan volwassenen. Daarom is het zo goed om die aanleg bij kinderen te benutten. We mogen hen kennis van God bijbrengen door Zijn woord in hun gedachten te brengen. Belangrijk is dat deze kennis een leven lang meegaat.

Met behulp van de memoriseerplanner 'Bijbelzaadjes' willen we Bijbelteksten niet alleen ‘leren’, maar door middel van verwerkingen en herhaalopties 'verbinden' en 'naleven'. De planner bevat 60 Bijbelteksten om te memoriseren. De Bijbeltekstkaarten zijn aan beide zijden bedrukt. Op de voorzijde staat de te leren tekst en op de achterzijde een uitleg en toepassing van de Bijbeltekst, plus een verdieping voor kinderen van 3-6 en 7-12 jaar. Bij de planner zijn 36 werkvormen voor het aanleveren van teksten. Deze worden op losse tabs geleverd, zodat je ze kunt invoegen bij de te leren tekst. Ook zitten er standaard twee vellen met 80 stickers in het pakket en via het digipakket worden beloningskaarten beschikbaar gesteld.

De memoriseerplanner kost €15,95. De planner is beschikbaar in SV of HSV uitvoering en vanaf medio juni leverbaar.

Ga voor meer informatie over de planner en om te bestellen naar www.bijbelzaadjes.nl!

Het is onze wens en ons gebed dat deze planner een vaste plaats mag krijgen in je huis, op club of in de klas, zodat er gezaaid mag worden in de levens van 'onze kinderen'.

|

Ander actueel nieuws