Nieuwe huisstijl en magazine Vuur!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe huisstijl en magazine Vuur!

Werken om het hart van alle jongeren. Opdat zij de Heere Jezus mogen leren kennen als hun Zaligmaker en ook alles doen met het oog op hun positie in het dagelijks leven. Hoe leren jongeren als christen te leven in een open wereld waarin zoveel is dat los van God staat? Dat is waar wij voor staan en wat we door willen geven.

Rondom jongeren zijn zorgen. Het aantal kerkverlaters is de afgelopen jaren sterk toegenomen, er is veel eenzaamheid en jongeren lopen met onuitgesproken levensvragen. De jongerenorganisatie wil er voor álle jongeren zijn, een veilige muur rondom hen vormen. Om zo, in afhankelijkheid, de fakkel van het Evangelie van Gods genade door te geven en verbinding te zoeken, zowel met elkaar als met de God van het verbond. Daarom zetten wij in op het signaleren van jeugdtrends, direct contact via onder andere workshops op scholen, catechese en jeugdpastoraat. Vanuit kerkelijke gemeenten komt steeds meer behoefte aan plaatselijke toerusting. We investeren sterk in het contact met de plaatselijke gemeenten.

Om de achterban mee te nemen in de verantwoording van de projecten van ons en veranderingen binnen de organisatie, is het inspiratiemagazine Vuur! uitgebracht. Deze zal tweemaal per jaar verschijnen, in mei en november. De editie van mei 2019 valt op de mat bij donateurs, leidinggevenden, vrijwilligers en ambtsdragers en biedt relevante informatie over lopende projecten.

Met ingang van 28 mei 2019 wordt fasegewijs de nieuwe huisstijl doorgevoerd in al onze uitingen. Deze nieuwe huisstijl geeft ruimte om de doorgemaakte ontwikkeling van de laatste jaren beter tot uiting te laten komen.


Bekijk hieronder het magazine; het is ook (na) te bestellen in de webshop.

 
|

Ander actueel nieuws