Nieuwjaarsboodschap 2018

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwjaarsboodschap 2018

Wat is dat nou, echte vrijheid? Op wat voor manier kun je, als jongere of oudere, gevangenschap ervaren? Bekijk hier een video over gevangenschap en ├ęchte vrijheid.

Hartelijk dank voor uw en jouw betrokkenheid bij het LCJ. Om de ziel en zaligheid van alle jongeren! We hopen dat u in 2018 meer mag ontdekken van de Heere Jezus, Bevrijder, Zaligmaker, Koning. En dat Hij ons in vlam zet met bewogenheid voor verloren zielen.

De Schotse prediker Samuel Rutherford (1600-1661) liet iets van die bewogenheid zien, toen hij aan een onverschillige jongen uit zijn gemeente schreef: "Lieve broeder, vervul mijn vreugde en begin de HEERE te zoeken terwijl Hij te vinden is; grijp naar het eeuwige leven. Man, ik heb geen woorden om de heerlijkheid te beschrijven die in het huis van je Vader klaar ligt, wanneer jij je gedrag hervormt en je hart buigt om naar de Heere terug te keren. Zie naar Christus, en Zijn liefde zal je zo veranderen dat je nooit meer bij Hem weg wilt. Ik heb ervaring van Zijn lieflijkheid."

Veel heil en zegen toegewenst in 2018!

Team en Raad van Toezicht LCJ

|

Ander actueel nieuws