Prachtige opbrengst landelijke actie 'Getuigen gevraagd'

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Prachtige opbrengst landelijke actie 'Getuigen gevraagd'

Op het Jeugdappel +16 van zaterdag 26 oktober in Aalsmeerderbrug is de landelijke actie 'Getuigen gevraagd' afgesloten. De actie heeft het prachtige bedrag van 88.060,59 euro opgebracht. Zo'n 40 CGK-gemeenten hebben zich enthousiast ingezet door diverse originele acties uit te voeren.

Met de opbrengst kon een ambulance aangeschaft worden voor Stichting Sjofar, die gebruikt gaat worden voor straatevangelisatie. Ook kunnen er door Evangeliestek 15 Bijbelverhalen gerealiseerd worden voor het platform 'Kinderen ontdekken de Bijbel' en kunnen er door Stichting 'Een boodschap voor Kerkrade' vijf jaar lang kinderbijbels uitgedeeld worden in Kerkrade. Ook gaat de helft van de opbrengst naar het LCJ, ten behoeve van het beschikbaar stellen van goed Bijbelstudiemateriaal, om de ziel en zaligheid van alle kinderen en jongeren.

Op het Jeugdappel sprak Willem Kok, operationeel directeur van het LCJ, een dankwoord namens alle stichtingen. "Bijna 90.000 euro, dit getuigt van een enorme inzet. "Naast de vele acties stond ook het 'getuigen' centraal dit jaar. Getuigen vraagt iets van 'heilig lef'. Dat hebben we niet van onszelf. Daar hebben we de vervulling van de Heilige Geest voor nodig." Hij vroeg de jongeren om door te gaan. Niet met geld inzamelen maar met gebed. "Bid voor iedereen in je omgeving die de Heere Jezus nog niet kent, bid of de Geest mee wil gaan in al dit prachtige werk van deze stichtingen waar mensen mogen getuigen wie Jezus Christus wil zijn voor zondaren."

Afsluiting landelijke actie 'Getuigen gevraagd'

|

Ander actueel nieuws