Terugblik +16 Bijbelstudieconferentie maart

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Terugblik +16 Bijbelstudieconferentie maart

Met ruim honderd +16 jongeren dachten we het weekend van 14 – 17 maart na over het thema 'Gelijkenissen van Christus – lessen over Gods Koninkrijk'. De sfeer was goed en de gesprekken diep en persoonlijk.

Vrijdagavond werd de spits afgebeten door ds. A. van Heteren, met zijn introductie op de gelijkenissen en een Bijbelstudie over de gelijkenis van de zaaier (Mark. 4:1-20). De volgende ochtend werd, na een vroeg ontbijt, het stokje overgenomen door ds. P.W.J. van der Toorn. Hij sprak over het thema ‘Vergeving is de grondregel in het Koninkrijk’ (Matth.18:21-35).

Na een vrije middag, waarin sommige deelnemers meededen aan een project van stichting Present, hebben we 's avonds onder leiding van Geertje Fokkema op een interactieve manier naar de gelijkenis van de tien slaven en de tien ponden gekeken (Luk. 19:11-27).

Zondagochtend waren we te gast in Utrecht-West. Ds. R. van Kooten preekte over 'Bidden – afhankelijk zijn in Gods Koninkrijk' (Luk. 11:1-13). Zondagmiddag hebben we gezongen in het kerkje van Lage Vuursche en kerkten we in Zeist, waar ds. P.D.J. Buijs preekte over het deelthema ‘Heb jij de schat van het Koninkrijk gevonden?' (Matth. 13:44).

Luister de lezingen en preken na en bekijk de foto's!

|

Ander actueel nieuws