Uitbreiding team met nieuwe medewerkers

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Uitbreiding team met nieuwe medewerkers

Door wijzigingen in het personeelsbestand, uitbreiding in verband met de toename van het werk en het starten van specifieke projecten, is het team uitgebreid met nieuwe medewerkers.

We hebben de volgende nieuwe collega's mogen verwelkomen in de afgelopen tijd:

  1. Dirk van Horssen: Als jeugdwerkadviseur zal hij zal zich richten op de doelgroep jongeren 16+. De projecten onder zijn verantwoording bedienen ook deze doelgroep. Daarnaast zal Dirk een rol als Programmamanager vervullen, waarin hij aansturing geeft aan de projecten van het LCJ.
  2. Jan Put: Aangenomen op de functie van jeugdwerkadviseur, zal Jan zich vooral richten op het ontwikkelen van diverse producten. Focus bij Jan ligt op nieuwe projecten rondom bereik van jongeren en de ontwikkeling van een startmap Evangeliesatiewerk. Verder kom je Jan tegen op scholen tussen jongeren via de workshops etc. welke hij mee verzorgt!
  3. Marjolein Huisman: Binnen de organisatie zal Marjolein twee rollen vervullen. Allereerst zal ze zich richten op de boekhouding en personeelszaken binnen het LCJ. Verder zal ze actief zijn als jeugdwerkadviseur en programmamanager bij het HJW. Haar focus ligt vooral bij de twintigers en dertigers in de gemeente.
  4. Jan Versteeg: Als jeugdwerkadviseur zal Jan verschillende projecten gaan leiden zoals de Bijbelstudieconferenties 16+ en 23+. Ook zal hij zich professionaliseren in de doelgroep van 12 - 15 jaar. Daarnaast zal hij een rol als programmamanager op het label Evangeliestek vervullen.
  5. Anja den Otter: Als communicatiemedewerker schrijft Anja artikelen voor het LCJ. Ze doet dit vooral voor de artikelen in de Puntuit en ligt haar focus op de communciatie betreffende de nieuwe projecten Kinderen ontdekken de Bijbel en Just Read It.
  6. Mirjam Schippers: Aangenomen als storyteller, zal Mirjam zich bezighouden met het schrijven van allerhande communicatiemateriaal zowel offline als online.
  7. Jasper de Kok: Naast Anja en Mirjam is Jasper aangenomen als Storyteller. Hij zal heel specifiek teksten schrijven voor de projecten Trendwatcher en Seksualiteit.

Naast nieuwe medewerkers, werken we binnen het team ook met een vernieuwd organisatiemodel. Op deze wijze kunnen we efficiënter en effectiever met de beschikbare middelen werken aan onze missie: het bereiken van ALLE jongeren. We mogen dit werk met elkaar doen in afhankelijkheid van de Heere, Die het zegt: 'Zonder Mij kunt u niets doen' (Joh. 15:5b).

|

Ander actueel nieuws