Weet je het zeker? - Belijdenisconferentie 2019

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Weet je het zeker? - Belijdenisconferentie 2019

Zeker weten, wanneer doe je dat? Van geloven wordt in zondag 7 gezegd dat het een stellig weten of kennis is waardoor je Gods woord voor waar houdt. Blijkbaar kun je het dus zeker weten. Opvallend is wel dat het gewerkt wordt door de Heilige Geest, als gave van God. Een vast vertrouwen in Gods genadige ontferming door het offer van Jezus Christus, ook voor jou!

Maar daarvan belijdenis doen, is dat nodig? En hoe dan? Oftewel; belijdenis doen van het christelijk geloof, weet ik dat zeker? Over die vraag denken we na tijdens de conferentie over belijdenis doen! Of je er nu veel of weinig over nagedacht hebt, of dat je misschien zelfs al belijdenis hebt gedaan. Van harte welkom, meld je aan, of geef het door!

We denken in twee deelthema's na over het doen van belijdenis. Aan de ene kant de Bijbelse uitleg met ds. D. Breure en aan de andere kant de praktijk rond belijdenis doen met ds. P.W.J. van den Toorn. Daarbij is volop ruimte om je vragen te stellen!

De conferentie wordt gehouden op D.V. 22 juni 2019 in de CGK van Meerkerk. We beginnen om 9.30 en de dag duurt tot 17:00. Tussendoor is er volop ruimte voor ontmoeting en gesprekken. Ook voor eten en drinken wordt gezorgd.

|

Ander actueel nieuws