Thema: Special 'Hart voor jongeren' Extra editie voor 15 december 2011

LCJ programma op de RO!

Beste heer/mevrouw,

Op D.V. donderdagavond 15 december 20:00 uur zal het speciale jongerenprogramma Hart voor jongeren uitgezonden worden. Via het beeldkanaal van de Reformatorische Omroep en de LCJ website www.hartvoorjongeren.nl is de uitzending te volgen én later na te kijken. De presentatie van het programma is in handen van Marion Verduijn en Kees van Vianen. Kijk voor een voorproefje naar het promofilmpje. En kijk ook naar de live uitzending op D.V. 15 december!

Nieuws

Actienieuws

Durf je vragen te stellen!

Na afloop van beide uitzendingen is het mogelijk om gelijk vragen te stellen over de onderwerpen uit het programma. Via twitter (#hartvoorjongeren) of het invulformulier op de website (www.hartvoorjongeren.nl/reageer) kunnen vragen onmiddellijk gesteld worden. Deze komen in een tijdlijn te staan onder het invulformulier. De antwoorden worden o.a. door de predikanten A. van der Zwan, M.J. Kater, A. Th. van Olst, M. Klaassen, en door medewerkers van het LCJ gegeven.

Lees meer »

Column

In beeld

Een gemiste oproep, voicemail én sms van Kees van Vianen. Inmiddels weet ik dat Kees dan óf een verzoek met ‘moet-eigenlijk-morgen-klaar' in petto heeft, óf iets wat meer inspanning vraagt. Of ik over een maand samen met hem een jongerenprogramma wil presenteren. Het LCJ is namelijk van plan om dit programma onder de titel ‘Hart voor jongeren' in samenwerking met de RO uit te zenden.

Lees meer »
Agenda
Producten
Boek: Geloof je dat nu echt?

Dr. M.J. Kater
€ 9,95
Bekijk product »

Boek: Thuis in de wereld!? Bekijk product »
Boek: Echt belangrijk Bekijk product »

Social media

 
 @lcj
 @keesvanvianen
Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.