Thema: Bid elke dag januari 2012

Nieuwsbrief algemeen

Beste heer/mevrouw,

Ook in dit nieuwe jaar ontvangt u van ons de ‘vertrouwde' nieuwsmail. Vol nieuwe informatie, waarmee we u ook in 2012 van dienst willen zijn. Samen: Om het hart van jongeren! Lees hieronder meer over de uitgezonden programma's Hart voor jongeren, over activiteiten van de komende maanden en over bidden. Dat is het thema van deze nieuwsbrief én van de Kadervormingavonden dit voorjaar.

Nieuws

Actienieuws

Bid elke dag

'Pas maar op met het gebed, want voor je het weet, gebeurt er iets.' Deze uitspraak van een predikant geeft iets weer van hoe machtig en groot het gebed is. Een zondig mens mag bij de heilige God komen en voor Hem zijn hart uitstorten. De Heere Jezus deed het zelf ook toen Hij op de aarde was. Hij had het nodig om met Zijn Vader te praten en zocht daarvoor de eenzaamheid op.

Lees meer »

Column

Gebed gevraagd

De afgelopen paar maanden zat ik niet verlegen om gebedsstof. Er hebben veel gebeurtenissen plaatsgevonden in mijn naaste omgeving die gebed vragen. Een vriend die een ernstig ongeluk kreeg, een naaste collega die plotseling moest worden opgenomen in het ziekenhuis en er kwam ook rouw in de familie door het overlijden van mijn opa.
In zulke verdrietige en moeilijke omstandigheden heb je veel behoefte aan gebed.

Lees meer »
Agenda
Bijbelstudieconferentie 16+ »
Kavo voorjaar 2012 - Meerkerk »
Kavo voorjaar 2012 - Urk »
Bijbelstudieconferentie 16+ »
Producten

Social media

 
 @lcj
 @keesvanvianen
Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.