Wie is God?

Auteur: Dr. W.H. Velema | Prijs: € 12,50

Wie is God?

Wie ben je? Die vraag kun je stellen aan iemand die je wilt leren kennen. Wie met het geloof bezig is, kan die vraag ook aan God stellen. Niet uit ongeloof of wantrouwen, maar uit belangstelling. Wie bent U? Je komt die vraag ook tegen op verschillende plaatsen in de Bijbel. Saulus stelt hem bijvoorbeeld op weg naar Damascus. Het is een vraag van alle tijden, waarop professor Velema je in Wie is God? een tijdloos antwoord wil geven.

Hoe je God kunt leren kennen? Op welke manier de Schepper van hemel en aarde zich aan ons bekend maakt? Wat Hem kenmerkt en wat dat voor ons betekent? Ook die vragen worden in dit boekje besproken. Het is niet wetenschappelijk van opzet, maar juist op een persoonlijke manier geschreven. Elk hoofdstuk bevat een aantal vragen, zodat je alleen of met anderen dieper op het thema in kunt gaan.

Wanneer je leert wie God is en wie Hij voor jou wil zijn, kun je tot je doel komen. Dat is je liefde aan Hem bewijzen en Hem verheerlijken Die jou geschapen heeft. Zo zeggen en zingen we dat ook in het Onze Vader: ‘Want van U is het Koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid, tot in eeuwigheid.'

Let op: dit boek is nog niet te koop, het verschijnt binnenkort!

Voeg toe aan winkelmandje »

|