VakantieBijbelweek SV: Zoek de schat!

Prijs: € 35,00

VakantieBijbelweek SV: Zoek de schat!

Deze map is een complete methode om vijf dagen VakantieBijbelWeek of kinderclub te verzorgen, incl. een digipakket. Het materiaal is te gebruiken voor zowel kerkelijke als niet-kerkelijke kinderen.

Met het thema ‘Zoek de schat’ gaan we met de kinderen op zoek naar schatten in de Bijbel. De Bijbel is een schat; rijk van inhoud, vol met Gods beloften. Het is een Boek met de belofte van het Leven. De Heere Jezus belooft; Die in Mij gelooft, heeft het (eeuwige) Leven. Deze schat laat ook iets zien van de rijkdom in Christus. We leren de kinderen dat God veel dingen in de Bijbel belooft en dat Hij deze beloften ook heeft vervuld/gaat vervullen. Gods beloften zijn een hemelse schat, vol van waarde. Een schat doet denken aan iets moois, wat we allemaal willen hebben. Daarbij denken we aan het uitzien naar de grootste schat: leven op de nieuwe hemel en de nieuwe aarde. Bijzonder als we daar met de kinderen naar uit mogen zien!

Het materiaal zit vol met verschillende verwerkingsmogelijkheden van de Bijbellessen voor de leeftijdsgroep van 4 t/m 12 jaar. - Verkrijgbaar in SV- en HSV-variant - Inclusief gratis digipakket - Inclusief Bijbels Plaatmateriaal.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Evangeliestek: www.evangeliestek.nl.

Voeg toe aan winkelmandje »

|