Vreemdelingen met een opdracht - Doeboek HSV

Prijs: € 0,00

Vreemdelingen met een opdracht - Doeboek HSV

Jij bent geboren met een opdracht en een bestemming. Je hoeft het doel van je leven niet meer zelf te bedenken, dat heeft je Schepper al gedaan. In deze Bijbelstudie ontdekken we wat de apostel Petrus daarover zegt.

Petrus schrijft een brief aan christenen die verdrukt worden. Hij wil hen bemoedigen in hun moeilijke situatie. Hij laat hen weten dat zij apart gezet zijn door God om heilig voor Hem te leven.

De eerste schets gaat over apart gezet zijn, de tweede over blij zijn als het moeilijk is, de derde over uitzien naar God en de laatste over het leven met God.


Dit is de tweede Handreiking die in deze vorm wordt uitgegeven. We hopen dat we zo nog dichter bij het hart van jongeren komen. De uitgave bestaat uit een leidingdeel, een doeboek en een PowerPoint presentatie. Het materiaal is ook goed zonder de PowerPoint presentatie te gebruiken. Het materiaal is zowel in een SV-versie als in een HSV-versie beschikbaar. Daarnaast kun je er voor kiezen het materiaal geprint te bestellen in kleur of in zwart wit. Het is ook mogelijk de Handreiking (leidingdeel en doeboek) gratis digitaal te bestellen en de boekjes voor de jongeren zelf thuis te printen. Deze uitgave is een pilot en we adviseren vóór het gebruik de instructiefilmpjes die bij het materiaal horen te bekijken.

Voeg toe aan winkelmandje »

|