Marjolein Hooydonk

Directie secretaresse

Ik ben Marjolein Hooydonk (1995) en ben sinds 2018 getrouwd met Jan-Paul, de beste kok van de hele wereld en mijn rots in de branding. Wij wonen nu nog in Kockengen, maar hopen eind 2021 te verhuizen naar Woudenberg. In mei 2021 hopen wij ons eerste kindje te verwelkomen.

Sinds 2017 werk ik met veel plezier en toewijding bij het LCJ. Ik kwam bij het LCJ terecht door een stage in het derde jaar van mijn studie Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Utrecht. Alhoewel de keuze voor deze stageplek niet logisch was gezien mijn studieachtergrond, is het de beste keuze die ik op het gebied van studie en werk heb gemaakt. Ik ben er van overtuigd dat daar waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping.

‘’Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping.’’

In mijn functie binnen het LCJ komen alle aspecten van het werk samen: jeugdwerk, fondsen, theologie en organisatie. Juist deze afwisseling maakt dat een werkdag voor mij nooit saai of hetzelfde is. Mensen karakteriseren mij als een enthousiaste duizendpoot. Een karaktereigenschap die goed aansluit bij mijn taken binnen het LCJ. Binnen het LCJ ben ik verantwoordelijk voor de ondersteuning van de directie en het scholenpakket INSPIREd. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het jongerenproject Trendwacher.

Het stemt me enorm dankbaar om onderdeel van zo’n gevarieerd team te mogen zijn. Binnen het team mag iedereen op zijn of haar eigen plek dienstbaar zijn in Zijn Koninkrijk. Het is mijn gebed en verlangen dat het werk wat gedaan wordt binnen het LCJ, hoe klein en onbetekend het soms ook lijkt, jongeren én ouderen mag leiden tot Jezus Christus, onze Heere.

Team