Dankdagkalender 2017

Prijs: € 0,00

Dankdagkalender 2017

Woensdag 1 november is het Dankdag. De Dankdagkalender helpt je de dagen rond Dankdag stil te staan bij de betekenis van deze bijzondere dag. Op Dankdag danken we God voor de zegeningen die Hij geeft in ons dagelijks werk en voedsel. De Heere vraagt ons deze zegeningen niet voor onszelf te houden, maar deze te delen met mensen ver weg en dichtbij.

De Dankdagkalender wordt je aangeboden door de HHJO, het HJW, de JBGG, het LCJ, Puntui en Woord en Daad. De kalender telt zeven dagen en is bedoeld voor kinderen en jongeren. Je kunt de kalender ook heel goed met het hele gezin rond de maaltijd gebruiken.

Naast bewustwording van dankdag wordt ook de wereld van jongeren ver weg dichtbij gebracht. Deze keer vanuit het project onder Sri Lankaanse jongeren, die een steuntje in de rug nodig hebben om een goede toekomst op te bouwen. Jouw bijdrage is welkom!


Wil jij de kalender bestellen? Of wilt u de kalender een plek geven in uw gezin of in uw gemeente? De kalender zelf is gratis, er worden wel verzendkosten in rekening gebracht.

Voeg toe aan winkelmandje »

|