Online declareren? Graag!

Via onderstaand formulier zijn gemaakte kosten en kilometers voor commissiewerk of activiteit (sprekers) heel eenvoudig te declareren. Let op: vul de totaalbedragen voor de onkosten en kilometers correct in, ook het totaalbedrag van de declaratie onderaan het formulier. Eventuele bonnetjes bij voorkeur digitaal (via scanner of digitale foto) sturen naar facturen@lcj.nl, met daarbij duidelijk vermeld om welke periode (maand+jaar) het gaat.

Liever op papier declareren en per post opsturen? Dat kan nog altijd, het papieren formulier is hiernaast te downloaden; stuur het ingevulde formulier (met evt. bonnetjes) op naar 'Financiële administratie, p/a Postbus 263, 3360 AG, Sliedrecht'.

Het is ook mogelijk om een giftverklaring op te vragen bij het LCJ. Zie hiervoor het format onder downloads.

Onkostendeclaratie

  • De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.


  • Hier zijn telefoonkosten, portokosten en aanschaf van producten t.b.v. commissiewerk te declareren. Let op: vul op elke regel de omschrijving en het bedrag apart in! Vul ook het totaalbedrag in bij 'totaalbedrag onkosten'.

  • Geen onkosten? Vul dan 0,00 in!

  • Hier zijn gemaakte kilometers te declareren. Datum, plaatsnaam en afstand per regel graag in apart veld invullen; aantal kilometers van heen- en terugreis vermelden, afronden op een heel getal. De vergoeding bedraagt 0,19 per kilometer; graag alle afstanden bij elkaar optellen en het bedrag invullen bij 'totaalbedrag kilometers'.

  • Geen kilometers te declareren? Vul dan 0,00 in!

|