Word vrijwilliger

Geef je tijd

Vrijwilligers

Door vrijwilliger te worden, geef je iets wat lang niet iedereen kan geven: tijd en inzet. Een actieve vrijwilliger is voor ons goud waard!

Het LCJ is vanouds een vrijwilligersorganisatie. Honderden vrijwilligers hebben zich in de afgelopen jaren ingezet om het LCJ te ondersteunen. Op dit moment verrichten onze vrijwilligers samen evenveel werk als tien fulltime medewerkers zouden kunnen doen!

Als vrijwilliger functioneer je in een commissie. Je denkt mee over en voert taken uit die gericht zijn op het werkveld van je commissie. Er is een vrijwilligersbeleid, waarin de plaats, bevoegdheden en de verantwoordelijkheid van de vrijwilligers zijn beschreven. Deze commissies zijn actief: Administratie, Handreiking -12, Handreiking -16, Handreiking +16, Bijbelstudieconferentie 16+, Bijbelstudieconferentie 23+, Bijbelstudieconferentie 30+, Kinderappel -12, Jeugdappel -16, Jeugdappel +16, Landelijke Actie, Financiële Zaken, Audiovisie, Vertellingen, Exegese en Website.

Waarom zou je vrijwilliger worden bij het LCJ? In de eerste plaats omdat het erg leuk is om te doen en veel voldoening geeft. Daarnaast staat het goed op je CV, je maakt vrienden en als waardering voor je inzet krijg je bovendien 25% korting op de prijs voor de conferenties.

Ook vrijwilliger worden? Of zoek je als student een organisatie om je stage uit te voeren? Kijk naar de vacatures die er op dit moment zijn of neem contact met ons op.

Help mee!