Huwelijksconferentie Getrouw(d)!

Poster_Getrouw(d)_blanco-webversie

'Het allermooiste geschenk wat je als ouders aan je kinderen kunt geven, is een goed huwelijk!' Dit is wat kinderen zelf zeggen!

Er is overal aandacht voor huwelijksvoorbereiding. Begrijpelijk, het huwelijk is niet zomaar iets! Goed voorbereid in het huwelijksbootje stappen, is heel belangrijk. Als echter alle drukte rond de bruiloft achter de rug is, blijkt een huwelijk niet vanzelf te gaan. Zelfs al was je nog zo goed voorbereid. Als er bijvoorbeeld kinderen komen, verandert er veel in je eigen leven, maar ook in dat van je partner. Dat heeft gevolgen voor je relatie. Een huwelijksrelatie vraagt voortdurend inzet en verdieping!

Misschien is jullie huwelijk heel goed en harmonieus. Juist ook dan is het mooi om jullie relatie nog verder te verdiepen, nieuwe dingen over elkaar (en over jezelf) te leren en in elkaar te investeren!

Het LCJ organiseert op verzoek de Huwelijksconferentie Getrouw(d) voor getrouwde stellen. We bieden een boeiend en afwisselend programma met verschillende thema's. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Huwelijk als verbond
  • Communicatie in je relatie en tijd voor elkaar
  • Emotionele verbondenheid
  • Seksualiteit en gezinsvorming
  • Vrouw/man naar Gods hart

Tijdens de conferentie worden de thema’s op een interactieve manier behandeld en gaan jullie daadwerkelijk aan de slag met opdrachten. Tussen de middag wordt er een heerlijke maaltijd verzorgd en tijdens het programma gedurende de dag is er ruimte voor ontmoeting, gesprek en ontspanning.

|