Achtergrond conferentie

couple-drinking-wine

Het LCJ organiseert al een aan aantal jaar de Kruispuntconferentie Huwelijk voor stellen die trouwplannen hebben of net getrouwd zijn (max. een jaar). Bezoekers van deze conferentie zijn vaak heel enthousiast en vragen regelmatig naar een verdiepingsconferentie. Ook echtparen die al langere tijd getrouwd zijn, geven aan graag een dergelijke conferentie – die in hun tijd nog niet georganiseerd werd – te willen bezoeken. 

Door middel van de Huwelijksconferentie Getrouw(d) willen we aan deze vraag tegemoet komen. De Huwelijksconferentie is zowel bedoeld voor stellen die een heel goed huwelijk hebben en hun relatie verder willen verdiepen, als voor stellen die soms aanlopen tegen bepaalde dingen en daar samen aan willen werken. 

Tijdens de conferentie worden op een interactieve manier allerlei thema’s behandeld en gaan jullie samen aan de slag met praktische opdrachten onder leiding van deskundige sprekers. Mochten jullie nog vragen hebben over de conferentie, mail of bel gerust naar een van beide jeugdwerkadviseurs, Marieke Griffioen of Lydia van Ginkel

|